diana-en-edina-3aCatchy – Praktijk voor kattengedrag wordt gerund door Diana Kraa, Tinley Gedragstherapeut voor katten.

Hoe kan het ook anders: ik ben een groot kattenfan, al mijn hele leven. Mijn fascinatie met katten is al op jonge leeftijd begonnen met de huiskatten die we vroeger thuis hadden. Wat een mooie, eigenwijze beesten! Katten kunnen mij vertederen met hun gespin, verbazen met hun jachtinstinct, irriteren met hun vasthoudendheid maar bovenal ontroeren.

Ik heb een achtergrond in marketing en bedrijfskunde, waarin ik al vele jaren werkzaam ben, de laatste jaren als Senior Projectmanager. Een paar jaar geleden wilde ik me meer verdiepen in het gedrag van katten. In eerste instantie puur uit interesse voor katten. Ik ben toen begonnen aan de eerste modules van de opleiding tot gedragstherapeut kat bij het Tinley Academie opleidingsinstituut. Deze modules waren dermate interessant dat ik besloot de hele opleiding te gaan volgen.

Ik ben in 2012 afgestudeerd als Gedragstherapeut Kat en heb daarna mijn eigen praktijk opgezet. Het is mijn streven om het voor kat en eigenaar zo aangenaam mogelijk te maken in de omgang met elkaar, zodat iedereen van elkaar kan genieten. Het helpen van kat en eigenaar geeft mij veel voldoening en energie en ik wil er het liefst de hele week mee bezig zijn.

Als kattengedragstherapeut geef ik regelmatig lezingen, schrijf ik artikelen over kattengedrag en ben ik werkzaam als docent bij Tinley Academie voor de Kattengedragstherapie opleiding.

Daarnaast ben ik gediplomeerd Kattentrimster en run mijn eigen praktijk in vachtverzorging voor katten waarbij ik bij eigenaren thuis kom om de kat in zijn eigen omgeving te verzorgen en zo de stress tot een minimum te beperken. Zie ook: http://www.catchyvachtverzorging.nl

Recent heb ik het Certificaat Vakbekwaam Houder van Honden en Katten behaald – hiermee mag ik een kattenpension openen. Momenteel ben ik op zoek naar een goede locatie om een luxe kattenpension, het Catchy Cat Resort, te gaan opzetten.

Ik ben aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren omdat het de specialist op gebied van diergedrag is. Een professionele organisatie die zich onderscheidt door vakkennis en kwaliteit. Verder ben ik aangesloten bij SPPD (Stichting Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen) wat garandeert dat ik professionele en kwalitatieve zorg bied. Mijn gedragstherapie wordt vergoed door dierverzekeraars (afhankelijk van welk type polis er is afgesloten).

 

Leuk om te delen!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page