2013-05-14-17-49-55.DAP - smallDoorverwijzing gedragsconsult

Bij verdenking van gedragsproblemen bij een kat kunt u deze doorverwijzen naar mijn praktijk. Ik verzorg een uitgebreide observatie en analyse van het gedrag, ook in de thuissituatie, waarna diagnose wordt gesteld en therapie adviezen worden opgesteld.
Ik werk op een professionele, betrokken manier met het doel om de leefsituatie voor kat en mens aangenamer te maken.

Ik verzorg een kort verslag over probleemgedrag, diagnose en therapie voor de dierenarts bij cliënten die zijn doorverwezen.

Medisch overleg

Bij een gedragsprobleem dat te maken heeft met onzindelijkheid, zal ik de cliënt altijd adviseren om eerst de kat te laten onderzoeken door de behandelend dierenarts om medische oorzaken van het gedrag uit te sluiten.
Ook bij andere gedragsproblemen waar ik een medische oorzaak verdenk, zal ik dit adviseren. Blijken er gedragsproblemen te spelen waar gedragsmedicatie nodig kan zijn, ga ik in overleg met de betreffende dierenarts

Lezingen & voorlichting

Naast gedragstherapie verzorg ik ook lezingen en voorlichting omtrent kattengedrag. Een aantal voorbeelden:

  • Katten gedragstherapie – werkwijze, voorbeeldcases, aanvulling op dienstverlening DAP;
  • Katvriendelijk inrichten van de dierenartspraktijk;
  • Voorlichting voor uw cliënten omtrent introductie kat in huishouden, verhuizing, nieuwe baby.

Lid keurmerk KGK (Kwalitatieve Gedragstherapie voor Katten)

Logo KGKCatchy is lid van het keurmerk KGK wat garant staat voor een professionele werkwijze en hoogwaardige zorg. Alleen gedragstherapeuten die gediplomeerd zijn, professioneel en kwalitatief werken, op de hoogte blijven van wetenschappelijk onderzoek, zich bijscholen en een minimaal aantal consulten per jaar uitvoeren kunnen zich bij het keurmerk aansluiten.

Dierenartspraktijken waarmee Catchy samenwerkt

“U kunt voor samenwerking of het organiseren van een lezing of workshop rechtstreeks contact met me opnemen. Ik ben werkzaam door heel Nederland”.